top of page

ACTIVITEITEN

Het vakantiehuisje ligt op vakantiepark Etang Vallier nabij het dorpje Brossac in het gebied Charente-Sud. Een mooie rustige omgeving, maar vrees niet, er is zeker genoeg te doen.

Het vakantiepark is gelegen in een bosrijke omgeving aan een meer met strand, dus heerlijk voor in de zomermaanden! 

Tennis: Toch nog een beetje sportief blijven op vakantie? In Brossac is een tennisbaan waar u banen kunt reserveren. Voor meer informatie kunt u langs bij de Apotheek naast de Spar in Brossac. 

Kanoën/Kajakken: In Aubeterre sur Dronne kunt u kano's huren bij de rivier La Dronne. Er zijn verschillende mooie routes mogelijk, met verschillende afstanden. In juli en augustus kunt u 7 dagen per week terecht. Bezoekt u ons daarbuiten? Dan is het slim om te reserveren via snpa-aubeterre@wanadoo.fr.

Karting: Op zoek naar wat avontuur? Dan kunt u terecht bij Circuit de Haute Saintonge! In juli en augustus kunt u bijna iedere dag karten in verschillende klasses vanaf 6 jaar. Nabij gelegen vindt u ook het restaurant Le bistrot du Circuit, waar u met uitzicht op motor- en autoraces heerlijk kunt eten. Kijk voor meer informatie op de website.

 

Suppen: In het huisje is een opblaasbaar supboard aanwezig en mag gebruikt worden op eigen risico.

Klimmen en spelen: Voor de hele familie! In het park kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten. Zoals een parcours hoog in de bomen, een groot doolhof of kanoën. Kijk voor meer informatie op de website (helaas alleen in het Frans).  

Golf: Ook voor golfers heeft de omgeving veel te bieden. Iets minder dan een half uurtje rijden en u komt de golfbaan d'Aubeterre bij Manoir de Longeveau tegen. Een 9 hole, 64 par golfbaan in een prachtige valei. Meer informatie en de kosten vindt u op de website

Fietsen/Wandelen: Wilt u de omgeving leren kennen? Dan is fietsen of wandelen ideaal! Er zijn verschillende mooie wandel- of fietsroutes beschikbaar. U vindt folders bij de receptie en de VVV in Brossac.

Fietsen zijn te huur bij de receptie van het Clubhouse. 

Via deze Facebook pagina blijft u op de hoogte van vele leuke activiteiten en bijzondere plekken in de buurt! 

bottom of page