top of page

ACTIVITEITEN

Het vakantiehuisje ligt op vakantiepark Etang Vallier nabij het dorpje Brossac in het gebied Charente-Sud. Een mooie rustige omgeving, maar vrees niet, er is zeker genoeg te doen.

Het vakantiepark is gelegen in een bosrijke omgeving aan een meer met strand, dus heerlijk voor in de zomermaanden! 

Tennis: Toch nog een beetje sportief blijven op vakantie? In Brossac is een tennisbaan waar u banen kunt reserveren. Voor meer informatie kunt u langs bij de Apotheek naast de Spar in Brossac. 

Kanoën/Kajakken: In Aubeterre sur Dronne kunt u kano's huren bij de rivier La Dronne. Er zijn verschillende mooie routes mogelijk, met verschillende afstanden. In juli en augustus kunt u 7 dagen per week terecht. Tel: 0545985172

Karting: Op zoek naar wat avontuur? Dan kunt u terecht bij Circuit de Haute Saintonge! In juli en augustus kunt u bijna iedere dag karten in verschillende klasses vanaf 6 jaar. Nabij gelegen vindt u ook het restaurant Le bistrot du Circuit, waar u met uitzicht op motor- en autoraces heerlijk kunt eten. Kijk voor meer informatie op de website.

 

Suppen: In het huisje is een opblaasbaar supboard aanwezig en mag gebruikt worden op eigen risico.

Klimmen en spelen: Voor de hele familie! In het recreatiecentrum Poltrot kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten. Zoals een parcours hoog in de bomen, een groot doolhof of kanoën. Kijk voor meer informatie op de website (helaas alleen in het Frans).  

Golf: Ook voor golfers heeft de omgeving veel te bieden. Iets minder dan een half uurtje rijden en u komt de golfbaan d'Aubeterre bij Manoir de Longeveau tegen. Een 9 holes golfbaan in een prachtige valei. Meer informatie en de kosten vindt u op de website.  Verder zijn er 18 holes banen in Cognac, Angouleme, Saint Emilion en Perigieux. Die zeer de moeite waard zijn.

Fietsen/Wandelen: Wilt u de omgeving leren kennen? Dan is fietsen of wandelen ideaal! Er zijn verschillende mooie wandel- of fietsroutes beschikbaar.

U vindt folders bij de receptie en de VVV in Brossac.

Brocantes en markten vindt u op www.brocanciel.fr

bottom of page